Hjem > Nyheter > Innhold

Hva er marmorfliser

Mar 23, 2020

Hva er marmorfliser


Konsept: Kompositt, som tilhører den tekniske strukturkomponenten, det vil si at kombinasjonen av to eller flere forskjellige materialer kalles komposittmateriale. For eksempel blir naturlige marmor- og keramiske fliser kombinert sammen til marmorkomposittfliser. Substantivet forstås bokstavelig talt, spesifikt: fliseproduktet med dobbeltlagsstruktur, det øverste laget er styret, og det nedre laget er bunnen av flisen, som limes sammen med et solid lim for å danne en marmor sammensatt flis.

Høy intensitet

De første dagene var slike produkter avanserte produkter, og nå er det mange merker, men det er ikke mange sterke merkevarer, og produksjonskapasiteten vil ikke være for stor. Hardheten til denne typen produkter økes, fordi hardheten til steinen er lav, og flisen er lagt til, er den mye bedre. Hele steinen er skjør, sprekker sammen med tekstur og går lett tilbake til alkali, og seigheten er dårlig. Stone, noe som gjør naturstein slitesterkt og forbedrer hardheten.

2. God konstruksjon

Den største fordelen med komposittprodukter er at de er lettere og lettere å konstruere. Den originale steinen er stor, tung, tykk, upraktisk å løfte og vanskelig å behandle. Den sammensatte steinen i keramiske fliser er relativt lett. Den kan brukes direkte til konstruksjonsmetoden til flisen, noe som kan redusere knusehastigheten og installasjonskostnadene kraftig. Fliser er mye mer praktisk å bruke enn stein. Med egenskapene til fliser og høykvalitetsegenskapene til stein, er de mye enklere å konstruere.

3. Generell fargekoordinering

Kromatisk avvik er hovedproblemet med stein og også problemet med keramiske fliser. Derfor reduseres kromatisk avvik, kombinert. Etter å ha kuttet tynn naturstein økes utnyttelsesgraden til steinen kraftig, og fargeforskjellen på overflaten på tavlen reduseres kraftig, noe som gjør steinen mer naturlig og vakrere. Derfor reduserer steinkomposittflisen kostnadene, utnyttelsesgraden og fargen blir koordinert.King's Golden Marble