Hjem > Nyheter > Innhold

Marmorflisene spiller en enorm rolle

Mar 10, 2020

Marmorflisene spiller en enorm rolle


Når det gjelder interiørbehovet vårt, vil vi ha alt. Et element av gode og trendy møbler, storslått gulv og selvfølgelig attraktive flisedesign. I den nåværende tiden bruker vi nøye og søker på markedsplassen før vi nullstiller nesten alt, men til slutt ender opp med å finne noe stort for husets dekor. Imidlertid, innenfor segmentet av dekorasjon av vegg og gulv, spiller marmorfliser en enorm rolle.

Travertin er et sammensatt kalsiumkarbonat som vanligvis kalles kalkstein. Disse materialene brukes i årtusener i konstruksjon av konstruksjoner. Colosseum i Roma er blitt opprettet av disse materialene som tilfeldigvis er innen rikelig i Roma og Tyrkia. New Yorks Lincoln Center og Getty Center i Los Angeles har også brukt travertinfliser i stor utstrekning.

I utgangspunktet, hvis du velger et gulvmateriale, kan du starte mens du bruker det aktuelle temaet du har i huset ditt, eller hvis eiendommen din fortsatt er under bygging, kan det hende du må planlegge det godt og velge et gulvmateriale som vil være den perfekte kombinasjonen for temaet eller konseptet du måtte ønske deg for boligen. Hvis du har nok budsjetter til gulvmaterialene dine, kan du tenke deg å vurdere de gulvmaterialene som kan være holdbare nok og kan være veldig lang tid.

Pavers er de mest økonomiske stoffene i bransjen for utendørs og landskap dekorasjoner. Disse steinbitene er tilgjengelige i forskjellige størrelser, og de er utrolig motstandsdyktige. Du kan bruke utleggere til uteplasser i hagen og brosteinsbelagte plater rundt bordet ditt. Pavers er ofte grå, men de gir en interessant effekt sammen med den livlige grønnen med plantene som minner kundene om de romantiske franske hagene der bestilte kaos ser ut til å dominere alt rundt.

Avslutningsvis, hvis du har råd til en profesjonell montør, la ham få jobben gjort; Hvis du er en DIY-tilhenger, kan du bevæpne deg med apparatet og utstyrene, og følg nøye alle trinnene som er foreskrevet. Tross alt er marmorfliser vanligvis ikke billig, og det betyr at du ikke vil tape penger bare fordi det passer deg å prøve ut eiendommen din.

Marble