Hjem > Nyheter > Innhold

Marmorplate til salgs

Jan 14, 2020

Hva er de hvite marmortypene?

For det første, hva er hvit marmor?

1. Gresk hvit marmor (Pighes White)


Den hvite marmoren Greek Pighes White utnyttes hovedsakelig i Hellas og brukes mye i hundrevis av år. Denne steinen ble hentet fra landsbyen Piges i Hellas, derav navnet. Gresk hvit marmor har mange nyanser og farger, og høyden er nær ren hvit og blek. Når kvaliteten på marmoren synker, vises den gradvis hvite eller grå og mørke toner.


2, jazz hvit marmor


En annen art av gresk hvit marmor er den hvite Volakas, som er distribuert på flere forskjellige adresser, men ligger i Falakro-fjellet. Jazzhvit marmor har en vanlig hvit bakgrunnsfarge, men det er også andre fargeteksturer som spenner fra grått, svart, brunt, rosa til lilla. Denne typen steiner har erstattet mange merker italiensk marmor de siste årene.


3. Islandsk hvit jade-marmor (hvit neshorn)


Islandsk hvit jade-marmor produseres i provinsen Habis i Namibia. Steinen er blek i fargen og tar navnet sitt fra sin likhet med neshornhorn og andre typer rent elfenben.


4 hvite dronningen


Bakgrunnsfargen er hvit, en del av bakgrunnsfargen er grønn, og den grå fargelinjen er mer aksentert, men kontrasten til bakgrunnsfargen på materialet er ikke så viktig. Fargelinjer i basismaterialer er problematiske. Dette materialet har en ustabil bakgrunn og er ikke egnet for store prosjekter.


5, hvit hamprosa


Den hvite bakgrunnen og den røde aksenten er i mellom, som de blomstrende blomster som vises i den fine hvite sanden. Det er mange krystaller og partikler, og partiklene er lette å falle under ekstraksjonen. Egnet for gulv, vegger, benkeplater, etc.


6, rød snø


Røde granittplater i snøen brukes hovedsakelig til utegulv, trinn, sokkel, osv. Maskinproduserte plater brukes vanligvis til gulv, trinn, sokkel, trinn, heier osv. Dekorasjonen av overflaten, så vel som gulvet. for banen, monumenter, monumenter, etc.


For det andre, egenskapene til marmor

(1) God dekorativ ytelse, marmor inneholder ikke stråling, har lyse farger og rike farger. Det er mye brukt til å dekorere vegger og interiørgulv. Utmerkede prosesseringsegenskaper: saging, skjæring, polering, boring, gravering, etc.


(2) Slitestyrken på marmor er god, og det er ikke lett å eldes. Holdbarheten er vanligvis rundt 50-80 år. Prisen er ikke dyr


(3) I bransjen er marmor mye brukt. Slik som: brukes til råvarer, søppeloppsamlere, etc.


(4) Marmor har egenskapene til ikke-konduktivitet, ikke-magnetisk ledning og stabilt felt.


Fra et kommersielt synspunkt er marmor et naturlig materiale som er i stand til å polere kalksteiner. Ikke alle klinkekuler er egnet for konstruksjon. Marmor må derfor deles inn i fire kategorier: A, B, C og D. Denne klassifiseringsmetoden er egnet for relativt svake klasser i klasse C og klasse D, som krever spesiell håndtering før eller under installasjon.


Vein White Marble