Hjem > Nyheter > Innhold

Hvor mye er Gravstener

Apr 27, 2018

Steinen brukes for gravstein er ren, robust, korrosjonsbestandig, værbestandig og sprekk-fri, og den er stabil nok når plassert utendørs. Granitt, tilfredsstiller som en slags detaljert naturstein, utvilsomt kravene ovenfor.


Granitt brukt i moderne gravstein er svart, grå, rød, blå, grønn og hvit, som har samme farge som fargen på skriveflaten, og de er skinnende og fargeløs og arr. Blant de fargerike og solid granitt materialene, er Aurora, indiske red, Blue pearl og Shanxi absolutt svart foretrukket av kunder. Den indiske røde symboliserer de edle, fantastiske og heftig årene av sin strålende karriere; Shanxi svart symboliserer den høytidelige, verdig, udødelige ånd og dyp husker.

Ønsket form og størrelse av hver gravstein er forskjellige, så det ikke er helt mulig å bruke behandling utstyr av samlebåndet. I stedet er det bare mulig å bruke forskjellige instrumenter i henhold til ulike former for diverse tilbehør av gravstein. Valg av Gravstener er derfor spesielt viktig! Et sett av gravstein materiale bør være så like som mulig, slik at samme hardhet. Etter flere hundre år med utvikling, gravstein industrien i Fujian gradvis valgt flere brukte materialer: sesam sort granitt, Shanxi sort granitt, indisk rød, Tan brun, Aurora, Vizag blå, sesam hvit G603 og andre steiner. Disse steinene er stabile i utseende og har lignende tetthet og rene farger, er svært egnet for gravstein.


Så langt er de fleste utskjæring gravstein behandling fortsatt basert på hånd-utskjæring, slik at alle detaljer kan garanteres og hver detaljer kan være raffinert. Moderne metoder for utskjæring inkluderer ved hjelp av datastyrt roterende biter og sandblåsing over en gummi sjablong. Forlater bokstaver, tall og symboler utsatt på steinen, kan blaster opprette nesten alle slags kunstverk eller gravskrift. Det er også sant at siden gravstein ble skåret for hånd, stein tombstone produsert kan sies å være unik i verden.


Prisen på gravstein er avhengig av sin utforming, størrelse. Ulike design har forskjellig pris. Vår hjemmeside har forskjellige slags design for din referanse. Vi ønsker velkommen tilpasset design.

Velkommen til å kontakte oss hvis du trenger mer informasjon og tilbud.


How Much Are Headstones.jpg