Hjem > om oss > firma profil

Cheap-Natural-Granite-for-Tile-Slab-Countertop.jpg

Xiamen Kaoshi Stone Co, Ltd er lokalisert i Fujian-provinsen, Kina. Vi er en produsent spesialisert på produksjon av granitt og marmor og basalt & skifer og sandstein i 12 år.


Vi er engasjert i høy kvalitet naturstein produkt mining, produksjon og handel. Våre produkter, inkludert granitt fliser, benkeplater, steinstein, platene, monument, mosaikk, kulturstein, peis, cut-to-size ... etc har hele tiden eksportert til Europa, Australia, Amerika, Sørøst-Asia, Sør-Afrika og Midt-Østen og godt likte et godt omdømme.


Vi er spesielt gode på prosjektordrer for hotell, hjem, offentlig eara, handelssenter, Holiday Inn, Comfort Suites etc. Vi har fått CE-sertifikatet for noen produkter. Vi kan forsikre våre kunder om konkurransedyktige priser, topp kvalitet, rettidig levering og gode tjenester.


CE-sertifikat
For noen produkter, for eksempel G603, G654, G682, G684, Basalt og Kunstig hvit stein.

Eksempelforespørsel
Vi gir prøve for kunder uten kostnader og laster inn i din container. For ny kunde, vil kurerprisen av prøven bli betalt av deg. Den vanlige størrelsen på prøven er 150X150X10mm, 100X100X10mm.

Kvalitetsgaranti
Vår kvalitetskontroll divisjon er veletablert for å gjennomføre strenge og vitenskapelige kvalitetskontroll prosedyrer. (inkludert tykkelse toleranse, farge variere, vinkel toleranse og etterbehandling ansikt). Relevante poster ble holdt godt, som er godkjent av SGS Revisor.

Vi kan sikre raskt tilbud, konkurransedyktig pris, god kvalitet, rettidig levering og god service etter salg. Våre produkter eksporteres til Europa, Amerika, Midtøsten.
Vi ønsker deg eller tredjepart velkommen til å sjekke kvaliteten før frakt.
Vi er ekspert på steinprodukter pakking og containere lasting

hovedprodukter
Bygg Stone produkter
Stone gulvfliser
Granitt fliser og platene
Marmor fliser og plater
Countertop, kjøkken topp, forfengelighet toppen
Skiferveggbekledning
Kulturstein
Basalt / granitt cobble stein, brostein
Slate fliser og mesh pavers
Granitt / marmor / onyx vask, servant, badekar
Skifer / marmor mosaikkfliser, grense og mønster
Landskapsarkitektur / Dekorasjon stein
Carving, skulptur, status
Kolonne
Peis mantel
Tombstone / monument


Vi hilsen alle klientene velkommen til å besøke vår fabrikk og sette opp stabile og langsiktige forretningsforbindelser for å oppnå felles fordeler og velstand.


Forretningstype: Stenprodusent
Forretningsområde: Bygg og dekorasjon
Registreringsnummer: 350206200160365
Eksporter lisensnr: 1469309
Mva. Registreringsnummer: 350203678282822
Sted: Xiamen, Fujian