Hjem > om oss
无标题文档

Som en tredje generasjons familiebedrift er Xiamen Kao Shi stein Corp en ledende stein produsent i feltet av materielle granitt, marmor, kalkstein, basalt, sandstein. Utstyrt med avanserte prosessanlegg, har vi implementert omfattende administrasjon og stive kvalitetskontroll system.


Vi er engasjert i høy kvalitet naturlig stein produkt gruvedrift, produksjon og handel. Våre produkter inkludert granitt steiner, benkeplater, rydder stein, plater, monument, mosaikk, kulturelle stein, peis, kutt-til-størrelse... etc ha blitt stadig eksport til Europa, Amerika, Sørøst-Asia, Sør-Afrika og Midt-Østen og hatt svært et godt rykte.


Vi er spesielt god til Prosjektordrer for Hotel, hjem, offentlige eara, kommersielle senter, Holiday Inn, Comfort Suites etc. Vi har fått CE-sertifikat for enkelte produkter. Vi kan garantere våre kunder med konkurransedyktige priser, topp kvalitet, presis levering og god service.


Vi velkommen hjertelig alle kunder for å gå til vår fabrikk, og opprette stabil og langsiktig forretningsforhold gjensidig nytte og velstand.


Business Type: Stein produsent
Business Scope: Konstruksjon og dekorasjon
Organisasjonsnr.: 350206200160365
Eksportere lisens No.:0 1469309
VAT-registreringsnummer: 350203678282822
Sted: Xiamen, Fujian